Wie zijn wij?


Ruitervereniging Galop Kerkrade-West is verbonden aan Manege Galop. Hoewel de manege in Landgraaf is gehuisvest, is de verenging opgericht en ingeschreven in de gemeente Kerkrade.

De vereniging maakt gebruik van de rijhallen van het ruitersportcentrum.

Voor meer informatie zie Accomodatie.

 

De Ruitervereniging zet zich in voor zowel concours- als recreatieruiters. Iedere 2 maanden wordt er een wedstrijd georganiseerd, waarbij deel kan worden genomen aan zowel een dressuur- als springcategorie. Aan de wedstrijden kunnen zowel leden van de RV als van de PC deelnemen, evenals ruiters die geen lid zijn van een van deze verenigingen.

Iedere eerste vrijdag van de maand wordt er een springles georganiseerd voor leden en de derde vrijdag van de maand wordt er een carrousselles georganiseerd. Deze lessen worden door de bevoegde instructeurs Dhr. E. Meijder en Mej. M. Leenders gegeven.

Daarnaast worden er tweemaal per jaar buitenritten georganiseerd waar een lunch of brunch aan wordt gekoppeld. Deze buitenritten zijn eveneens onder leiding van de bevoegde instructeurs.

 

Lidmaatschap van onze vereniging biedt, naast het deel kunnen nemen aan bovenstaande activiteiten, ook nog een korting op uw leskaart van 5 euro, met een maximum van vier leskaarten per jaar. Wenst U lid te worden van RV Galop? Elders op de site treft u een inschrijfformulier aan.


Bestuursleden


Manuela Lamers

Vice - voorzitter

 

Wie ben ik: Voorzitter RV Galop.

 

Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Manuela Lamers, getrouwd en in het bezit van een lieftallige dochter die gek is op paarden. Met name door haar is ons gezin al snel verslaafd geraakt aan de paardensport.

 

Ik ben al sinds 2008 niet meer weg te denken bij Manege Galop. Eerst als ouder aan de zijkant van een onderlinge wedstrijd, wat uiteindelijk uitgroeide tot bestuurslid en nu Voorzitter van RV Galop.

 

Als Voorzitter van deze vereniging ben ik trots op het feit hoe wij met een viertallig bestuur, onze activiteiten vrijwilligers, wedstrijd vrijwilligers en natuurlijk onze Sponsor niet vergeten, de vereniging draaiende houden. Met vijf onderlinge wedstrijden per jaar, de carrousel lessen en de springlessen gaan we dit jaar nog wat extra’s toevoegen. Nieuwsgierig? Houd dan het laatste nieuws van deze website in de gaten!

 

 

Manuela

Suzan Borro

(Wedstrijd) Secretariaat & (tijdelijke) Penningmeester

 

Wie ben ik: Secretariaat RV Galop

 

Ik ben Suzan Borro en al mijn leven lang gek op paarden, maar ik heb mijn droom van paardrijden pas een aantal jaren geleden verwezenlijkt mede doordat dochters ook de liefde voor de paarden  had ontdekt.


In eerste instantie hielp ik mee bij onderlinge wedstrijden van RV Galop.       Dat beviel mij goed zodat ik uiteindelijk het bestuur ben ingerold.
Hier heb ik, na verloop van tijd, de functie van secretariaat op mij genomen.


Als secretariaat verzorg ik onder andere de ledenadministratie en de correspondentie naar de leden, de KNHS en andere rijverenigingen.
Verder zorg ik voor het aan- en afmelden van leden en het aan- en afmelden van de startpassen bij de KNHS.
Daarnaast verzorg ik ook het wedstrijdsecretariaat van onze onderlinge wedstrijden.

 

 

Suzan